Om oss

Vi är ett företag med en samlad erfarenhet som sträcker sig långt längre tillbaka än till företagets födelse 2014. Vi levererar prisvärda kampanjer och produkter av hög kvalitet och vid rätt tidpunkt.

Only Design jobbar med varumärken som agenter eller återförsäljare till presentreklammarknaden inom B2B. Våra kunder förväntar sig det bästa och vi väljer därför våra varumärken med stor omsorg.

VI ERBJUDER

- Personlig service
- Kvalitetsprodukter
- Skräddarsydda lösningar
- Gratis digitalt korrektur
- Snabba leveranser

VÅRA VARUMÄRKEN

Vi är mycket stolta över våra varumärken: Dorre Home, Boncoca, Fatboy, Smeg, Polarbox, Mi Xiaomi, Gynning Design, Urbanista, Vargen & Thor, Hilke Collection, Redlunds, Habanero, Cangoo, Popal, EcoGlider, Georg Jensen, Swedish Fika, Saluhall.se, Moss & Noor, Champion, Koziol, Leonardo m.fl.

Vi har fördjupat vårt samarbete med Only Promotion och Only Promotion Care, som är en av Europas största grossister inom presentreklam. Nu har vi också utökat vårt sortiment av unikt reklamgodis, Only Promotion Sweets.

Polarbox
Vid köp av Polarbox tillkommer frakt från Spanien.

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Du är väldigt viktig för oss! Vi strävar hela tiden mot att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund så att du i din tur kan ta hand om dina kunder på bästa sätt.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar så att du kan vara så effektiv som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du vill ha säljmaterial, specialanpassade reklamblad att skicka till kund, bilder eller material till sociala medier.

Vi följer gärna med dig på slutkundsbesök hos större bolag/organisationer och visar bredden & fördelarna med våra varumärken.

SKATTEFRIA GÅVOR

Företagsgåvor till anställda och kunder är skattefria om värdet av gåvan inte överstiger 440 kr exkl. moms (550 kr inkl. moms). Vid ätbara gåvor som mat och godis får värdet inte överstiga 490 kr exkl. matmoms på 12% (550 inkl. moms)

VIKTIG INFORMATION

Produktbilder och texter på hemsidan återger produkterna så utförligt som möjligt. Vi förhåller oss till våra olika leverantörers produktbeskrivningar. Kunden accepterar att på hemsidan är bilder och data endast illustrationer. Bilderna kan ha små avvikelser mot verkligheten i färg, storlek, detaljer, smak eller kvalitet. De kan också ha avvikelser p.g.a. olika datorers skärminställningar etc. För att säkerställa att dina förväntningar uppfylls så rekommenderar vi att ni först beställer ett prov på produkten. Vid brist på information om produkten - ta alltid kontakt med oss.

Vi förhåller oss till våra enskilda leverantörers produktinformation och följer de lagstiftningar och miljöpolicy som gäller för varje leverantörs land.

REKLAMATION / RETURER

En eventuell reklamation måste ske inom 14 dagar efter mottagen leverans. Retur går ej på tryckta produkter, vid reklamation vänligen kontakta oss. Vid retur av omärkta produkter från Only Promotion tillkommer en hanteringsavgift på minst 20% av ordervärdet + returfrakt. Under förutsättning att produkterna är oöppnade.
Returer kan ej göras på livsmedel, det vill säga allt som är ät- och drickbart.

HÅLLBARHET, ANSVAR OCH MILJÖ

Hållbarhetsarbete & ansvar
Sedan starten har Only Designs ledord varit kvalité till rätt pris. Kvalité handlar inte enbart om nöjda kunder utan vi värnar om hela försörjningskedjan inklusive våra anställda och leverantörer. Vi arbetar kontinuerligt för en bra arbetsmiljö för våra anställda där arbetsförhållandet ska vara tryggt, säkert och följa alla bestämmelser.
Vår produktion utomlands har rutiner för hur vi kan säkerställa krav på att våra produkter tillverkas med hänsyn till goda arbetsförhållanden och mänskliga rättigheter. Innan ett nytt samarbete görs ser våra tillverkare och leverantörer till att göra bakgrundskontroll där dem besöker leverantören och deras fabrik samt gör regelbundna uppföljningar och kontakter för att kontrollera att våra krav på arbetsförhållandet, mänskliga rättigheter och kvalité uppfylls.

Miljö
Vi jobbar mycket med vår försörjningskedja för att optimera transporter och hur vi förpackar våra produkter utan att tumma på säkerhet och kvalité. Restavfall från emballage återvinns och i ett tidigt skede försöker vi påverka val av råvaror, både för produkt och förpackning.
Vi strävar alltid att förbättra vårt sätt att arbeta och ser ofta över hållbara alternativ för att minska påverkan på vår miljö.
Våra kataloger trycks med FSC Standard. Denna standard garanterar att inga träd från miljö skyddade områden används. Cool Collection levereras i återanvända kartonger tillsammans med nedbrytbart plastmaterial som förpackningsmaterial.

Only Design - Code of Conduct 20 april 2021

Korta fakta

Org.nummer
559016-5550
Telefonnummer
040-218 055
E-postadress
order@onlydesign.se