Mi Portable Electric Luftkompressor


Mi Portable Electric Luftkompressor
Art.nr. MI35115
Minsta antal: 1 st

Mi Portable Electric Luftkompressor är en kraftfull och kompakt luftkompressor för snabb och effektiv däckpumpning. Den har en förmåga att pumpa två fulla bildäck eller göra åtta påfyllnader på en laddning.
Denna bärbara luftkompressor är utrustad med ett cylinderblock med hög precision som kommer upp till 150 PSI på bara 20 sekunder. Mi Portable Electric Luftkompressor fungerar därför perfekt till både mountainbikes och roadbikes med högtrycksdäck. Denna kompressor går på interna litium-batterier och går att ladda med USB-adapter, powerbank och i bilen. Hur smidigt som helst!

Pris 649,00 kr

Produktfärg

Svart

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Fraktinformation Frakt tillkommer, maila oss för pris
Förpackning Kommer i en förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original. OBS! LOGO BIFOGAS I KASSAN - PDF eller EPS

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.


Mi Xiaomi

Xiaomi grundades av entreprenören Lei Jun, som anser att högkvalitativ teknik inte behöver kosta en förmögenhet. Bolaget som grundandes för bara nio år sedan, har på väldigt kort tid blivit en gigant som ändrar hela tekniklandskapet genom att utmana de största tillverkarna med en extrem prisstrategi.
Xiaomi har officiellt gått ut med att man aldrig kommer ta ut någon hög vinstmarginal, utan deras filosofi är väldigt bra produkter till lägre pris och mindre marginaler.


Visa samtliga produkter från Mi Xiaomi

Liknande produkter

fr. 7319,00 kr

Mi Xiaomi
NIU Kick Scooter KQi3 Sport

fr. 649,00 kr

Mi Xiaomi
Xiaomi Commuter Cykelhjälm

fr. 6095,00 kr

Mi Xiaomi
NIU Kick Scooter KQi2 Pro

fr. 2159,00 kr

Mi Xiaomi
Xiaomi Watch S1 Active

fr. 1399,00 kr

Mi Xiaomi
Xiaomi Massage Pistol

fr. 2792,00 kr

Mi Xiaomi
360 C50 Pro Robot Vacuum Cleaner